Echipa noastra

Peste 10 de ani de experienta in domeniul ingineriei electrice si al dezvoltarii software

Image

Gabriel Cristian Tanasescu

Director General

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 1991. In anul 2001 a obtinut diploma de doctor in inginerie electrica. Domeniul sau de expertiza cuprinde: testarea, monitorizarea si diagnosticarea transformatoarelor electrice de putere si echipamentelor electrice din SEN, precum si centralelor electrice fotovoltaice si eoliene. A publicat peste 40 de lucrari stiintifice in domeniul monitorizarii si diagnosticarii echipamentelor electrice, respectiv a sistemelor de izolatie. Este membru CIGRE si IEEE.

Image

Stefan Alexandru Busoi

Inginer electrotehnist

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 2007. In anul 2013 a obtinut diploma de doctor in inginerie electrica. Domeniul sau de expertiza cuprinde: testarea sistemelor de izolatie ale masinilor electrice si transformatoarelor de putere, monitorizarea si diagnosticarea transformatoarelor electrice si echipamentelor din SEN.

Image

Alina Gabriela Dobre

Asistent manager

A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Economie Ecologica. Responsabilitatile sale cuprind: elaborarea si redactarea documentelor de management, realizarea diferitelor activitati de conducere, intocmirea si coordonarea procedurilor cu privire la controlul calitatii.

Image

Ana Madalina Maftei

Inginer electrotehnist

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 2016. In prezent este studenta la master in cadrul aceleiasi facultati. Domeniul sau de expertiza cuprinde: proiectare instalatii apartinand SEN, proiectare circuite electrice secundare si monitorizarea transformatoarelor electrice de putere.

Image

Andrei Vlad Badita

Programator

Student la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica. Domeniul sau de expertiza cuprinde: realizarea circuitelor electrice secundare, monitorizarea transformatoarelor electrice de putere si dezvoltarea programelor software.

Image

Bogdan Sebastian Nedelcu

Informatician

Student in cadrul Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti. Domeniul sau de expertiza cuprinde: automatizari (microcontrollere, etc.) si programare software (Python, C/C++).

Image

Cristian Ilie

Inginer electrotehnist

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 2016. In prezent este student la master in cadrul aceleiasi facultati. Domeniul sau de expertiza cuprinde: proiectarea si realizarea circuitelor electrice secundare si monitorizarea transformatoarelor electrice de putere.

Image

Oana Mihaela Manea

Inginer electrotehnist

A absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Electrica, in anul 2010. Domeniul sau de expertiza cuprinde: proiectare statii electrice si instalatii apartinand SEN si proiectare circuite electrice secundare.

Image

Victor Voinescu

Electrician

A absolvit scoala profesionala Iosif Ranghet din Bucuresti in 1970. Domeniul sau de expertiza cuprinde: executare de circuite secundare pentru transformatoare de putere si echipamente electrice din SEN, incercari profilactice si circuite secundare PRAM (protectia prin relee, automatizari si masuratori electrice).

Anunta-ne daca te putem ajuta

Contacteaza-ne

Email

office@simtech-international.ro

Adresa

Sediu: Str. Fetesti, nr. 52, Bucuresti

Punct de lucru: Str. Amurgului, nr. 45B, Vila C5, Popesti Leordeni, jud. Ilfov

Telefon

+40 021/3321018

Mockup Image